Tuinontwerpstudio Harrie Boerhof

De ontwerpstudio van Harrie Boerhof ontwerpt vanuit de liefde voor natuur, beplanting en mooie materialen. In samenspraak met u ontstaan luxe, exclusieve tuinen of speelse, natuurlijke tuinen, altijd origineel en op uw wensen toegespitst.

Met uw persoonlijke ideeën en onze creatieve visie, ervaring en deskundigheid ontstaan avontuurlijke tuinen die uitnodigen en verrassen of strakke moderne tuinen waarin het heerlijk is om even niets te doen.

De tuinen van ontwerpstudio Harrie Boerhof hebben een goed evenwicht tussen functionaliteit, onderhoud en esthetiek. Als de tuin vanzelfsprekend voelt hebben wij het goed gedaan!

 Harrie Boerhof's tuinontwerpstudio en tuinontwerpen

In de loop der jaren zijn vele landschappelijke tuinen, boerderijtuinen, villatuinen en natuurlijke tuinen gerealiseerd. Maar u vindt onze ontwerpen ook in de stad.
De in ruimte vaak beperkte stadstuinen, patio´s, daktuinen en dakterrassen zijn een uitdaging op zich.
Ook voor uw kantoortuin of bedrijfstuin is een ontwerp van ontwerpstudio Harrie Boerhof een goede keuze.

Voor bijzondere op maat gemaakte waterelementen en vijvers, luxe of praktische tuinhuizen, zwemvijvers en zwembaden kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen dat deze onderdelen een geïntegreerd onderdeel van de tuin worden.

Het is interessant om de verschillen te zien in de tuinontwerpen van nu en 40 jaar geleden. Nieuwe materialen, nieuwe trends, nieuwe methodes, nieuwe inzichten... op dit moment is er veel vraag naar houtbouw overkappingen en arbeidsextensief tuinieren met o.a. prairiebeplanting. Daarnaast is er natuurlijk veel meer vraag en aandacht voor duurzame tuinaanleg en ecologisch tuinieren, wat geen trend is maar meer een integraal deel van ons werk.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Foto: ecologische houtwal in Diever, aanleg 2021