Een tuin aanleggen of de tuin onderhouden in Hoogeveen en omgeving

Ruim 40 jaar zijn wij specialist in aanleggen en onderhouden van tuinen als hoveniersbedrijf in Hoogeveen en omgeving. Als familiebedrijf zorgt Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof op ambachtelijke manier voor tuinrenovatie, tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoogeveen of omgeving. Laat onze tuinman aan de slag gaan, dit geeft veel voordelen:

 • Uitgebreide voorlichting over de mogelijkheden
 • Sterke beplanting door eigen kwekerij
 • Onderhoud door ervaren hoveniers met inzicht in uw tuin
 • Advies van een eigen tuinontwerpafdeling
 • Veel ervaring met sierbestrating, tuinelektra, tuinvijvers en metselwerk
 • Snelle aanleg doordat meerdere werkploegen beschikbaar zijn

 

Een nieuwe tuin aanleggen in Hoogeveen door uw hoveniersbedrijf

Zodra u Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof inschakelt, begint een nieuwe tuin aanleggen door een tuinontwerp te maken, een tuin die bij u past is ons doel! Op verschillende manieren maken we de mogelijkheden zichtbaar: via uitleg, met potlood en calqueerpapier, of digitaal met 3d-ontwerp. Als u geen technische tekeningen kunt lezen zult u toch in staat zijn de tuin voor u te zien.
Na offerte en tuinontwerp wordt de renovatie of aanleg van uw tuin ingepland. In Hoogeveen en omstreken zal een tuin normaal gesproken binnen 2 tot 3 weken klaar kunnen zijn dankzij een strakke planning en een toegewijde ploeg ervaren hoveniers! De tuinaanleg gaat zomer en winter door. Plusminus een half jaar later komt de nacontrole (het inboeten) waarbij we de tuin goed nakijken en u uw opmerkingen aan de tuinman nog eens kwijt kunt. Als blijkt dat een en ander niet is aangeslagen, wordt dit vervangen. Tegelijk bespreken we het verdere tuinonderhoud.

 

Tuinonderhoud door uw hovenier in Hoogeveen en omgeving

Natuurlijk zal regelmatig tuinonderhoud ervoor zorgen dat uw tuin in lengte van jaren steeds mooier wordt. Onze tuinman helpt u met tuinonderhoud in de mate die u zelf bepaalt. Zelfs als u alleen maar 1 of 2 maal per jaar de hovenier laat komen om de tuin voorjaarsklaar of winterklaar te maken zal dat uw tuin erg ten goede komen. Hagen snoeien is een karweitje wat vaak te laat gebeurt omdat men dat in de drukte er niet aan toekomt, laat dit gerust aan ons over. Onze hovenier zal in overleg met u tijdens het tuinonderhoud vele werkzaamheden kunnen uitvoeren. Aanleggen van sierbestrating, vervangen van elektra, tuinhuisjes, etc. etc. Omdat wij in Hoogeveen werken met meerdere allround hoveniers, zal dit geen probleem zijn.

Tuinrenovatie in Hoogeveen en omgeving - goed geregeld door de hovenier

Soms is tuinrenovatie meer op zijn plaats dan tuinonderhoud. Als het te druk is geweest om zelf tuinonderhoud te doen, wil het werk wel eens te veel worden... of u bent uitgekeken op een verouderde tuin? Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof bekijkt bij het renoveren van uw tuin goed wat hergebruikt kan worden en wat niet. Als geen ander hebben we bijvoorbeeld ervaring in keus en leggen van sierbestrating. Daarbij geven een advies gebaseerd op uw wensen en de reële mogelijkheden van de tuinrenovatie binnen uw budget. Als u graag zelf aan de slag wil, kunnen we samen de tuin aanleggen: u samen met onze hoveniers. Tuinrenovatie is een gelegenheid: de gelegenheid verschillende mogelijkheden en onmogelijkheden te bekijken met een doorgewinterd tuinman.

Wat er al niet mis kan lopen: tuin aanleggen zonder zorgen

Onze tuinman in Hoogeveen helpt u om te voorkomen dat tuinaanleg of tuinonderhoud spaak loopt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

 • De vijver aanleggen (blijvend helder water, natuurlijke begroeiing)
 • Het uitzoeken van de geschikte tuinplanten (zonminnend/schaduwminnend etc.)
 • Bepalen van bodemgesteldheid en noodzakelijke bemesting
 • Boomonderhoud en boomziekten
 • Tuin elektra veilig en netjes aanleggen
 • Tuinmetselwerk en tuintimmerwerk netjes uitgevoerd
 • Tuinbestrating aanleggen met oog voor details, sierbestrating op hoger niveau!
 • Beplanting aanleggen met weinig verlies van dure planten
 • Geregeld tuinonderhoud - in overleg vanuit eigen initiatief
 • Tuin aanleggen zonder dat dit maanden duurt

 

Benieuwd hoe ons hoveniersbedrijf uw tuin kan aanleggen?

Doordat onze hoveniers steeds in Hoogeveen en regio bezig zijn, kunnen we vrijblijvend een afspraak maken om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuinwensen.

Contact

 

U vindt ons in de hele regio!

Onze hoveniers komen o.a. geregeld in Fluitenberg, Hollandscheveld, Noordscheschut, Elim, Nieuwlande, Nieuweroord, Nieuw Moscou, Tiendeveen, Pesse en Stuifzand.