Update: het tuincentrum is sinds 30 juni 2021 permanent gesloten, het hoveniersbedrijf blijft wel gewoon geopend, u kunt op afspraak planten en bomen afhalen.

Het meest inspirerende tuincentrum van Drenthe

Bij Tuincentrum Harrie Boerhof in Dwingeloo kunt u genieten van ruim 30.000 vierkante meter keuze in bomen, planten en tuinartikelen. Wij beschikken over een eigen planten- en boomkwekerij en hoveniersbedrijf. Hierdoor kunnen we een grote variatie sterke beplanting toch tegen scherpe prijzen aanbieden, terwijl wij ons bewust niet aansluiten bij een franchiseketen, en ons niet richten op massa-artikelen. Een specialiteit van de kwekerij is het kweken van prachtige en voordelige heesters. Ons tuincentrum is een familiebedrijf dat zich richt op vakmanschap, kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht voor iedere klant.

 

Tuincentrum Harrie Boerhof, het meest inspirerende Groencentrum van DrentheTuincentrum Harrie Boerhof, Groencentrum in Drenthe

 

Gereedschappen voor tuinonderhoud in het tuincentrum

Door het uitgebreide assortiment planten en bomen, en de vakmanschap van het hoveniersbedrijf worden we door tuinliefhebbers uit de wijde regio bezocht. Er is echt voor elk wat wils! De meest uiteenlopende bomen, heesters, vaste planten en zaden. Een grote keuze in materialen, accessoires en gereedschappen voor tuinonderhoud, waterwereld en vijvers, verlichting, potterie en decoraties. Het tuincentrum biedt een unieke mix van grote merken en een ijzersterke eigen productenlijn.

 

Eigen kwekerij, deskundig personeel

In het tuincentrum worden niet zomaar bomen, heesters, vaste planten en zaden verkocht. Bij de aanschaf van planten komen namelijk meestal wat vragen boven:

  • Is de plant geschikt voor bijvoorbeeld zure grond?
  • Kan de plant tegen volle zon of is het schaduwminnend?
  • Wat zijn goede combinaties voor een border?
  • Wanneer bloeit de plant? etc.

Doordat wij een eigen kwekerij hebben en onze eigen mensen opleiden in het hoveniersbedrijf, kunt u in het tuincentrum uiterst deskundig advies vinden bij het selecteren van de juiste beplanting voor uw tuin. U kunt hen gerust uw vragen stellen, zij zijn er voor u! Is het niet eens hoog tijd om eens langs te komen bij ons tuincentrum in Dwingeloo?
Bij uw bezoek ontdekt u vanzelf de aanbiedingen die op dit moment lopen, ook kunt u de nieuwe via onze Facebookpagina volgen.

 

Tuincentrum Harrie Boerhof Dwingeloo, Drenthe

Openingstijden

Telefoon: 0521-598381

 

nandina domestica - harrie boerhof tuincentrum hoveniersbedrijf modeltuinenfoto: nandina domestica (heester)hydrangea macrophylla - harrie boerhof hoveniersbedrijf tuincentrumfoto: hydrangea macrophylla (hortensia)clematis - harrie boerhof hoveniersbedrijf tuincentrumfoto: clematis