Tuinonderhoud

Een tuin is een proces. Elk seizoen gebeurt daar van alles. Planten groeien en bloeien, jaargetijden komen en gaan. Gericht onderhoud stuurt het proces bij, daar waar het nodig is en laat de tuin er op haar best uitzien gedurende het hele jaar.

Bij Harrie Boerhof kunt u terecht voor deskundig tuinonderhoud. We bieden vele mogelijkheden en specifieke onderhoudspakketten, bijvoorbeeld voor het zomer- of winterklaar maken van uw tuin, voor snoeiwerk of voor het bemesten van de grond. Alles efficiënt en betaalbaar. Zo kunt u uw tuin in topconditie houden, en wij doen het met liefde!

   tuinman voor tuinonderhoud in drenthe groningen en friesland

Foto: een goed onderhouden tuin in Erm (Drenthe)

Na de aanleg

Iedere tuin heeft enige tijd na de aanleg onderhoud nodig om er optimaal uit te blijven zien. Dat is zelfs geregeld nodig. Tuinieren kan een ontspannende bezigheid zijn, maar ook inspannend... Als hoveniersbedrijf zien wij dat in het verlengde van de aanleg wij voor veel klanten een oplossing kunnen bieden als tuinonderhoud lastig is, of als er tijd voor is of zelfs geen zin in is! Denk hierbij aan bijvoorbeeld gazononderhoud, boomverzorging, bestrating en terrasreiniging, beplantingsonderhoud en bijplanten, vijveronderhoud, doorlopende onkruidbestrijding, snoeien, onderhoud van houtwerk, etc. etc.

Ook oudere tuinen

Onze hovenier is een uitkomst als u op reis gaat of overwintert in het buitenland. Door omstandigheden als ouder worden, lichamelijke problemen of drukte kunnen terugkerende werkzaamheden een belasting vormen, af en toe een tuinman is dan veel beter dan te moeten verhuizen. Voor terugkerende werkzaamheden hebben wij diverse mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een maaiservice en het verticuteren van uw gazon of periodiek snoeien van heggen. U kunt het volledige tuinonderhoud uitbesteden of bepaalde delen door ons laten verzorgen.

 tuinonderhoud van een boerderijtuin in drenthe

Foto: een boerderijtuin in Drenthe, grote tuinen hebben baat bij hoveniers met het juiste gereedschap

Tuinonderhoud voor bedrijven, overheden en instellingen

Een perfecte ondersteuning voor uw organisatie is het afsluiten van een contract voor het onderhoud van uw groenvoorziening. Op die manier blijft het een visitekaartje zonder dat het een belasting voor u of uw medewerkers wordt. Ook voor complete bedrijventerrein maken wij onderhoudsplannen, op maat gemaakt zodat er geen omkijken meer naar is.

Kleine tuin of groot, particulier of bedrijf, we kunnen samen met u kijken naar een specifiek pakket van diensten en materialen om precies op uw wensen en budget te laten aansluiten. We nodigen u uit om contact op te nemen en vrijblijvend informatie te krijgen over het gemak van een tuinman voor tuinonderhoud! 

Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland vanuit Drenthe en de wijde regio, Meppel, Hoogeveen, Groningen en Drachten.